Gimnastica Larisa Iordache / VIDEO Lovitură pentru echipa feminină de gimnastică ... : Pentru larisa iordache calificarile de la birna, singurul aparat la care concureaza la jocurile olimpice de la tokyo, au adus si primele emotii.

Gimnastica Larisa Iordache / VIDEO Lovitură pentru echipa feminină de gimnastică ... : Pentru larisa iordache calificarile de la birna, singurul aparat la care concureaza la jocurile olimpice de la tokyo, au adus si primele emotii.. Sportiva romana larisa iordache a cucerit medalia de aur la sol, miercuri, in concursul de gimnastica artistica din cadrul universiadei de vara de la taipei (taiwan). Larisa iordache, una dintre cele două gimnaste care ne vor reprezenta țara în japonia, a anunțat că nu va putea să participe decât la bârnă. Larisa iordache (n.19 iunie 1996, bucurești, românia) este o gimnastă română, medaliată olimpică, mondială și europeană, câștigătoare a medaliei de bronz în proba pe echipe la olimpiada din 2012, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană, cifră mărită de extraordinara campioană la 14 după europenele de la mersin din decembrie 2020. Sportiva română larisa iordache a cucerit medalia de argint în finala de la sărituri, duminică, la campionatele europene de gimnastică artistică de la mersin (turcia). Larisa iordache a luat startul la jo de la tokyo doar la acest aparat.

Este un ghinion foarte mare pentru ca eram foarte pregatita de data asta. Ajunsă la spital cu o criză renală severă după evoluția de miercuri, gimnastica română nu a vrut să riște o accidentare în finalele pe aparate. Cu un total de 54.698, larisa a fost a patra la individual compus, după trei gimnaste din rusia ceea ce înseamnă că a obținut biletul pentru tokyo, melnikova era deja calificată, iar. Japonezul morinari watanabe a dorit să asiste la antrenamentul celor două sportive care ne vor reprezenta la jocurile olimpice, larisa iordache și maria holbură. Calificată în finala de la bârnă, în urma concursului de duminică, larisa iordache a fost diagnosticată cu entorsă metatarsiană la piciorul stâng, a anunţat clubul dinamo bucureşti, la care este legitimată.

CE GIMNASTICA: Larisa Iordache a castigat medalia de aur ...
CE GIMNASTICA: Larisa Iordache a castigat medalia de aur ... from www.hotweek.ro
Larisa iordache, una dintre cele două gimnaste care ne vor reprezenta țara în japonia, a anunțat că nu va putea să participe decât la bârnă. New york times îi acordă o pagină întreagă gimnastei larisa iordache înainte de finala de la bârnă de la tokyo în contextul în care românia nu este reprezentată nici la această ediție a jocurilor de echipa olimpică de gimnastică feminină. Ajunsă la spital cu o criză renală severă după evoluția de miercuri, gimnastica română nu a vrut să riște o accidentare în finalele pe aparate. Ziua de marți a fost una mare pentru fetele din lotul național de gimnastică! Cu un total de 54.698, larisa a fost a patra la individual compus, după trei gimnaste din rusia ceea ce înseamnă că a obținut biletul pentru tokyo, melnikova era deja calificată, iar. In ciuda absentei cauzate de unele probleme medicale, sportiva romana a fost premiata, vineri, alaturi de irlandeza rhys mcclenaghan. Larisa iordache a obținut 13,466 la bârnă, după ce a coborât de pe aparat la o piruetă, 13,400 la sol, 14,366 la sărituri și 13, 466 la paralele. As early as 2008, when she was 12, the romanian press was referring to iordache as the new nadia due to her skills and potential.

Sportiva română larisa iordache nu a putut evolua la campionatele europene de gimnastică artistică de la basel din cauza unei crize renale severe, deși se calificase în finala de la bârnă cu cea mai mare notă (13,466), iar în cea de la sol cu a şasea notă (13,400).

Sportiva română larisa iordache a cucerit medalia de argint în finala de la sărituri, duminică, la campionatele europene de gimnastică artistică de la mersin (turcia). Larisa iordache nu va participa la probele de individual compus. Gimnasta română larisa iordache a scris, duminică, pe instagram, că „nu e niciodată prea târziu să îţi urmezi visul, după ce a obţinut două medalii de aur şi două de argint la campionatele europene de gimnastică artistică de la mersin (turcia). 76,150 likes · 6,679 talking about this. Sportiva română larisa iordache nu a putut evolua la campionatele europene de gimnastică artistică de la basel din cauza unei crize renale severe, deși se calificase în finala de la bârnă cu cea mai mare notă (13,466), iar în cea de la sol cu a şasea notă (13,400). Maria holbură a ratat toate finalele. 2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Pauza este una foarte bună, ținând cont că. Românca a obținut al patrulea punctaj, 14.133, și urmează să concureze pentru o medalie olimpică pe 3 august. We would like to show you a description here but the site won't allow us. Miercuri, prin intermediul federației române de gimnastică, românca a anunțat că, din cauza durerilor de la gleznă, este nevoită să se retragă de la proba de individual. Larisa iordache a mai scris o pagină de istorie pentru gimnastica româniei. Larisa iordache, notă excelentă în calificările la bârnă!

Când intră în concurs larisa iordache la campionatele europene de gimnastică programate în basel. Larisa iordache a luat startul la jo de la tokyo doar la acest aparat. Bârnă 12.700, sol 12.200, sărituri 13.166 şi paralele 11.100. Sportiva română larisa iordache a cucerit medalia de argint în finala de la sărituri, duminică, la campionatele europene de gimnastică artistică de la mersin (turcia). În 2014, larisa iordache a fost mai aproape decât oricine de punctul de a o învinge pe simone biles.

Larisa Iordache s-a clasat pe locul 4 la individual compus ...
Larisa Iordache s-a clasat pe locul 4 la individual compus ... from s.iw.ro
Larisa andreea iordache (romanian pronunciation: Larisa iordache, notă excelentă în calificările la bârnă! We would like to show you a description here but the site won't allow us. Gimnasta română larisa iordache a scris, duminică, pe instagram, că „nu e niciodată prea târziu să îţi urmezi visul, după ce a obţinut două medalii de aur şi două de argint la campionatele europene de gimnastică artistică de la mersin (turcia). Larisa iordache (25 de ani), care a anunțat că este nevoită să se retragă de la proba de individual compus din cauza unor probleme medicale, a postat prima ei fotografie de la tokyo 2020. Românca a obținut al patrulea punctaj, 14.133, și urmează să concureze pentru o medalie olimpică pe 3 august. 2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Larisa iordache nu va participa la probele de individual compus.

În 2014, larisa iordache a fost mai aproape decât oricine de punctul de a o învinge pe simone biles.

Larisa iordache, notă excelentă în calificările la bârnă! Gimnasta română larisa iordache a scris, duminică, pe instagram, că „nu e niciodată prea târziu să îţi urmezi visul, după ce a obţinut două medalii de aur şi două de argint la campionatele europene de gimnastică artistică de la mersin (turcia). Bârnă 12.700, sol 12.200, sărituri 13.166 şi paralele 11.100. Larisa iordache (25 de ani), care a anunțat că este nevoită să se retragă de la proba de individual compus din cauza unor probleme medicale, a postat prima ei fotografie de la tokyo 2020. Larisa iordache a suferit o entorsă metatarsiană. Exerciţiul româncei a unul aproape perfect, singura eroare venind la ieşirea de pe aparat. Calificată în finala de la bârnă, în urma concursului de duminică, larisa iordache a fost diagnosticată cu entorsă metatarsiană la piciorul stâng, a anunţat clubul dinamo bucureşti, la care este legitimată. Aurul a fost câştigat de zsofia kovacs (ungaria), cu 14,050, după 14,350 la prima săritură şi 13,750, … As early as 2008, when she was 12, the romanian press was referring to iordache as the new nadia due to her skills and potential. Maria holbură a ratat toate finalele. Born 19 june 1996 in bucharest) is a romanian artistic gymnast.as of 2021, she is the current leader of the romanian women's artistic gymnastics team. Larisa iordache, vizitată de președintele federației internaționale de gimnastică. Olympic, world and european medalist

Larisa iordache, una dintre cele două gimnaste care ne vor reprezenta țara în japonia, a anunțat că nu va putea să participe decât la bârnă. Larisa iordache, notă excelentă în calificările la bârnă! Cu un total de 54.698, larisa a fost a patra la individual compus, după trei gimnaste din rusia ceea ce înseamnă că a obținut biletul pentru tokyo, melnikova era deja calificată, iar. Gimnasta română larisa iordache a scris, duminică, pe instagram, că „nu e niciodată prea târziu să îţi urmezi visul, după ce a obţinut două medalii de aur şi două de argint la campionatele europene de gimnastică artistică de la mersin (turcia). Calificată în finala de la bârnă, în urma concursului de duminică, larisa iordache a fost diagnosticată cu entorsă metatarsiană la piciorul stâng, a anunţat clubul dinamo bucureşti, la care este legitimată.

Argint pentru Larisa Iordache la individual compus! Prima ...
Argint pentru Larisa Iordache la individual compus! Prima ... from s.iw.ro
Larisa iordache (25 de ani), care a anunțat că este nevoită să se retragă de la proba de individual compus din cauza unor probleme medicale, a postat prima ei fotografie de la tokyo 2020. Aurul a fost câştigat de zsofia kovacs (ungaria), cu 14,050, după 14,350 la prima săritură şi 13,750, … Larisa andreea iordache (romanian pronunciation: Larisa iordache a obținut 13,466 la bârnă, după ce a coborât de pe aparat la o piruetă, 13,400 la sol, 14,366 la sărituri și 13, 466 la paralele. Larisa iordache (n.19 iunie 1996, bucurești, românia) este o gimnastă română, medaliată olimpică, mondială și europeană, câștigătoare a medaliei de bronz în proba pe echipe la olimpiada din 2012, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană, cifră mărită de extraordinara campioană la 14 după europenele de la mersin din decembrie 2020. Calificată în finala de la bârnă, în urma concursului de duminică, larisa iordache a fost diagnosticată cu entorsă metatarsiană la piciorul stâng, a anunţat clubul dinamo bucureşti, la care este legitimată. Maria holbură a ratat toate finalele. Când intră în concurs larisa iordache la campionatele europene de gimnastică programate în basel.

Când intră în concurs larisa iordache la campionatele europene de gimnastică programate în basel.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Born 19 june 1996 in bucharest) is a romanian artistic gymnast.as of 2021, she is the current leader of the romanian women's artistic gymnastics team. Clubul sportiv dinamo bucureşti susţine că gimnasta a efectuat un control medical rmn şi a anunţat care este starea ei acum. Gimnasta română larisa iordache a scris, duminică, pe instagram, că „nu e niciodată prea târziu să îţi urmezi visul, după ce a obţinut două medalii de aur şi două de argint la campionatele europene de gimnastică artistică de la mersin (turcia). Aurul a fost câştigat de zsofia kovacs (ungaria), cu 14,050, după 14,350 la prima săritură şi 13,750, … Românca a obținut al patrulea punctaj, 14.133, și urmează să concureze pentru o medalie olimpică pe 3 august. Larisa iordache a obținut 13,466 la bârnă, după ce a coborât de pe aparat la o piruetă, 13,400 la sol, 14,366 la sărituri și 13, 466 la paralele. We would like to show you a description here but the site won't allow us. Sportiva română larisa iordache nu a putut evolua la campionatele europene de gimnastică artistică de la basel din cauza unei crize renale severe, deși se calificase în finala de la bârnă cu cea mai mare notă (13,466), iar în cea de la sol cu a şasea notă (13,400). Calificată în finala de la bârnă, în urma concursului de duminică, larisa iordache a fost diagnosticată cu entorsă metatarsiană la piciorul stâng, a anunţat clubul dinamo bucureşti, la care este legitimată. Bârnă 12.700, sol 12.200, sărituri 13.166 şi paralele 11.100. Larisa iordache nu a putut evolua in finala de la individual compus la campionatele europene de gimnastica de la basel. Larisa iordache (n.19 iunie 1996, bucurești, românia) este o gimnastă română, medaliată olimpică, mondială și europeană, câștigătoare a medaliei de bronz în proba pe echipe la olimpiada din 2012, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană, cifră mărită de extraordinara campioană la 14 după europenele de la mersin din decembrie 2020.